Egsagervej 6
8230 Åbyhøj
Tlf. 86 15 63 11
kildebjergry@lasselarsenhuse.dk

Kildebjerg Ry er forbundet med et forgrenet stisystem, så børnene kan komme sikkert til skole, cykle ned til Ry Hallen og boldbanerne, mødes henne ved Puls-zonen eller have et aktivt udeliv i skoven, der ligger lige op til husene.

Beliggenhed

Østjyllands nye, naturskønne boligområde

Vi kunne fortælle en masse om arkitekturen, om den attraktive beliggenhed og beliggenheden tæt på et levende kultur- og byliv – og med nem adgang til både E45 og Silkeborgmotorvejen. Men hvad siger det om livskvalitet? Har det indflydelse på, om du smiler, når du står op om morgenen? Om du hilser på naboen og inviterer på en øl ved hækken? Vi tror det ikke. Men vi har gjort alt, hvad vi kan for at skabe et boligområde, hvor du kan trives, hvor din familie kan trives, og hvor I vil elske at bo. Vi synes ikke, det vil være helt forkert at sige, at du i Kildebjerg Ry får mere af det hele, midt i naturen. Mere af det hele, midt i det hele

Kildebjerg Ry er en integreret del af Ry by. Skoven ligger som et bælte langs udstykningen og ned imod Knuds sø. Inde i Ry er der både biograf, bibliotek og et aktivt handels- og kulturliv. Du vil hurtigt mærke, at Ry ikke er som andre byer af samme størrelse. Her er der overskud, engagement, involvering – og et frugtbart samarbejde mellem borgere, kommune og erhvervsliv.

Kildebjerg Ry er på det nærmeste bygget sammen med Silkeborg-Ry Golfklubs baner. Banerne er anlagt som en såkaldt “park-bane“. Det betyder, at udsigten ud over banerne er spændende og afvekslende – uanset om du er golfspiller eller blot en person, der værdsætter landskabet.Nej, det er ikke for godt til at være sandt

Som beboer i Kildebjerg Ry vil du blive forkælet. Du får natur i overflod, men du kommer også til at bo i et af de mest historisk interessante områder i Danmark. Uanset om du er historisk interesseret vil du ikke kunne undgå at bemærke, at Ry, søerne og skovene har spillet vigtige roller i Danmarkshistorien. Du kan fra næsten hele området se Himmelbjerget, og du får hele tre kæmpehøje som nabo.

Læs mere om området Kildebjerg Ry.

Copyright © 2015, Lasse Larsen Huse.

Udviklet af Jugel & Co.